ONLINE MARKETING EN SOCIAL MEDIA 

De social media van mijn onderneming werkte niet heel goed, ik kreeg er geen volgers bij behalve mijn vrienden en familie, en ik wilde ook graag wat echte consumenten. Daarom besloot ik op advies van een vriend op zoek te gaan naar een online marketing bureau die wel weet waar ze mee bezig zijn. Hij kende wel een online marketing bureau bij Rotterdam in de buurt, en dat was Online Infinity. Zij zijn dus een online marketing bureau uit Rotterdam en zij leveren vele diensten, waaronder dus social media. 

Online Infinity vertelde mij dus dat social media tegenwoordig hartstikke waardevol is, want door social media kan je een band opbouwen met je consumenten, en dat is natuurlijk hartstikke leuk! Ze vroegen mij veel vragen zoals wat ik al had gedaan op mijn social media, en of ik hier ervaring mee had. Ook vroegen ze vragen over de hoeveelheid. Wilde ik veel gaan posten per week? Of niet, of wilde ik meer volgers/ er moesten doelen gesteld worden. Zo kan er een goede nuttige social media campagne komen. 

Toen ik vertelde dat ik niet veel kwalitatieve content heb om te posten stelde ze voor om een fotograaf te sturen naar mijn onderneming, dit was erg fijn! 

online-infinity.nl